19 februari 2022
13:00

BK Forward

Referat: Karlslunds IF FK - BK Forward

BK Forward och Karlslunds möttes på lördagsmiddagen i träningsmatch, och det blev KIF som vann med siffrorna 2 - 1, och inte alls oförtjänt i en ändå jämn match.

Forward kom ut tamt och KIF tog ett kraftigt grepp om händelserna första 20, och kunde också tidigt göra 1 - 0, efter en vunnen luftboll centralt, och Jens Grönneberg Johansen fick ett friläge som han inte missade. Josef kunde sedan kvittera på en välplacerad Josef-frispark, och sista delen av första var Forwards bästa period i matchen. Linus skjuter tätt över, Axel träffar ribban efter en andraboll på hörna, och Ludde tätt utanför. Även KIF har sina chanser, och kanske Helmer Anderssons nick på hörna tätt utanför var den bästa.

Även i andra är KIF vassare inledningsvis, och 2 - 1 kommer då Ebrima Jaiteh kan stöta in bollen på ett inspel från kanten. Abdi Sabriye träffar sedan Steffens ribba, och många tror också att Johan Chamoun kvitterar på slutet, men målet döms bort - inte helt utan protester.

Forward skapar också chanser i andra genom Jesper Åman från nära håll och en fri Teddy Diawara, men Hjalmar Nilsson jobbar bra i KIF-målet. Lika fri är också Pontus Hatula i det röda laget.

Startade: Steffen Kraus, Johan Chamoun, Ryan Kukyoi, Jens Arrby, Jesper Åman, Ludde Karlsson, Anton Ingves, Axel Wetteus, Adam Molin, Linus Jansson, Josef Ibrahim

In kom: Teddy Diawara (33 Linus), Jesper Nilsson (45 Adam M), Henrik Hultberg (45 Ryan), Oscar Windahl (Jens 45),
Marcus Kanto (45 Axel), Henrik Cullberg (73 Ludde)

I Forward spelade Jens Arrby (Rynninge IK) och Oscar Windahl (ÖSK) varsin halvlek, båda mittbackar. Nu väntar ännu en Örebromatch då Forward möter Syrianska om en vecka.